Servis računara Beograd, Imate neka pitanja? Pozovite nas: +381 65 542 80 62 Terenska Služba

SEO (Search Engine Optimization) Budite slobodni da nas kontaktirate i mi ćemo Vam izaći u susret sa našim znanjem savetima i brzom analizom vašeg sajta.

 

 

Tu smo da Vam pomognemo da brzo dodjete do profita! Smisao je u tome da upravo u tome i postoji mogucnost da profitiramo zajedno.

 

 

 

 

Biti Prvi u pretrazi na Google nije mala stvar. Uspeti u tome veliki je izazov. Boriti se za mesto pod suncem je jedino resenje da bi korisnici videli vasu ponudu, i zatrazili vase usluge ili proizvode.

Obuka na lokaciji koju Vi izaberete je prilagodjena slušaocima sa različitim nivoom znanja i praktičnih navika u trgovanju na finansijskim tržištima. Nakon objavljenog intervjua, svakom slušaocu se pre početka obuke odredjuje početni nivo znanja, a zatim se pravi individualni program obuke.

 

 

 

 

Za sve one koji nemaju dovoljno vremena kako bi pohadjali klasični vid obuke koja se sprovodi u predstavništvima kompanije, Cube Computers je pripremio program učenja na daljinu preko Skype i drugih sličnih programa.

Sklapamo računar za Vas od novih ili ( isključivo naših ) polovnih delova. Cube Servis računara nudi uslugu da u saradnji sa vama napravi onakav računar koji će zadovoljiti vaše potrebe, uz naše savete i preporuke.

Uz svaki sklopljen računar ide i garancija i naš servis. Naša usluga podrazumeva:

·         sastavljanje konfiguracije

·         odlazak i kupovina delova

·         sastavljanje računara kod nas

·         instalacija operativnog sistema po vašoj želji ( i mogućnosti sastavljenog kompjutera)

·         optimizacija operativnog sistema

·         instalacija osnovnih programa

·         antivirusna zaštita računara

·         testiranje računara

isporuka na adresu.

Diplomirani dizajneri vam stoje na raspolaganju oko izrade grafičkih rešenja za:

 

·         kataloge  

·         brošure

·         cenovnike

·         liflete

·         flajere

·         postere

·         pozivnice

·         nalepnice

 

·         vizit karte...

Web dizajn ne predstavlja samo ulepsavanje web sajta vec ima veliki marketinski značaj, samim tim utice na bolje poslovanje vase firme. Nasim iskustvom, dizajnerskim i programerskim vestinama izrade web sajta priblizicemo vase poslovanje posetiocima vaseg sajta i predstaviti vas na najbolji moguci nacin.

 

·         Izrada web prodavnica

·         Korporativni web sajtovi

 

·         Izrada web portala

Mi izradjujemo i dizajniramo kvalitetne sajtove za pojedince, preduzeća i volonterske organizacije veoma povoljno. Vodimo Vas kroz svaki korak dizajna i jednostavno ne morate znati nista o kompjuterima ili o internetu da bi ste imali prelep i funkcionalan sajt.

Pružamo Kompletna online rešenja od brošura na jednoj stranici do potpuno upravljivog E-Commerce shopping sistema. Sa iskustvom u kreiranju lepih, informativnih i dostupnih sajtova naši sajtovi su stvoreni da efikasno komuniciraju sa publikom, napravljeni da zadovolje vaše potrebe, na vreme i u okviru budžeta.

Naše usluge obuhvataju:

-         Pakete za pravljenje stati?kih stajtova sa jednom ili više stranica E-Commerce upravljivog sadržaja

-         Nadogradje i redizajn sajtova kako bi se poboljšala komunikacija, povećala upotrebljivost i dostupnost i smanjili troškovi održavanja.

-         Izrada svih vrsta kontakt forma, raznih upita i lokacijskih stranica,

-         Izrada stranica sa fotografijama i galerijama kao i sa video sadržajem,

-         Odabir imena Domena, registraciju i podešavanje,

-         Hosting vaših stranica na našim serverima,

 

Pored ovih usluga pružamo vam uslugu kontinuirane search engine optimisation (SEO) i search engine marketing (SEM) za sve nove i postojeće sajtove.

 

IT manager   problem   Serveri i radne stanice   Terenski servis   system administrator   SEO marketing   Servis racunara   Informacioni sistemi   udaljena podrska   network   popravka kompjutera Beograd   bug   Web dizajn   backup   Kompjuteri   Laptop servis   Odrzavanje mreza i informacionih sistema   Cube computers   Podrska   web dizajn   Servis desktop i laptop racunara   Bekap   Udaljena podrska   Mreze   SEO     JoelLipman.Com