Servis računara Beograd, Imate neka pitanja? Pozovite nas: +381 65 542 80 62 Terenska Služba

Usluge rentiranje strucnjaka

Radimo podršku za male i velike kompanije. Administraciju velikih mrežnih sistema po sistemu ključ u ruke. Projektovanje mreža, izrada projekata izvedenog stanja, instalacija i konfiguracija Servera i radnih stanica, Brendiranje, Izrada Web prezentacija, TTS ( Terenska servisna Služba), Backup Podataka, Udaljena podrška, Konsalting, Internet zaštita i obuke.

 

Sistem Administrator

Poslovi kojima se sistem administrator bavi su: instalacija, podrška i održavanje servera i drugih računarskih sistema, preventivno delovanje i rešavanje otkaza sistema i sličnih problema. Izrada skripti i programskih aplikacija, upravljanje IT projektima, nadzor i obuka za korišćenje softvera i hardvera.

IT menadzer

Je osoba koja nadgleda sve aspekte upravljanja podacima i obrade podataka u okviru jedne organizacije. Nezamenjiva osoba za sigurno funkcionisanje velikih informacionih sistema.

Graficki dizajner

Je umetnik koji radi u grafičkom dizajnu i obično se bavi komponovanjem slika i tekstova. Grafički dizajner stvara grafiku primarno za publikacije ali i za štampu kao i elektronske medije.

Mrezni administrator

Je specijalizovani Sistem Administrator koji se pored redovnih zaduženja, pretežno bavi administriranjem mreža i mrežnih aktivnih i pasivnih uredjaja.

WEB programmer

je programer koji je usko specijalizovan za, ili se posebno bavi razvojem WWW aplikacija ili distribuiranih mrežnih aplikacija (ERP, Poslovnih Softvera) koje se pokreću preko HTTP od WEB servera na WEB pretraživač.

HArdverska podrska

·         Dijagnoza problema

·         Popravke na licu mjesta

·         Putovanja

·         Rezervni delovi

·         Preventivno održavanje

·         Field change narudžbine

·         Proširivanje tehničkog menadžmenta

 

·         Outsourcing

Terenski servis   Servis desktop i laptop racunara   problem   Podrska   Bekap   bug   Kompjuteri   Laptop servis   Udaljena podrska   Servis racunara     Web dizajn   IT manager   popravka kompjutera Beograd   udaljena podrska   Odrzavanje mreza i informacionih sistema   SEO   backup   Cube computers   Informacioni sistemi   SEO marketing   Serveri i radne stanice   Mreze   web dizajn   system administrator   network   JoelLipman.Com